Heide appartement Zeezicht 4-6 personen

Appartement Zeezicht bevindt zich boven Grand Café Restaurant Zeezicht en heeft een prachtig uitzicht over de haven van West Terschelling en de Waddenzee. Appartement Zeezicht heeft de ingang in de Raadhuisstraat aan de achterkant van Grand Café Zeezicht. Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het pand. Op de eerste verdieping is een overdekt terras met een zitje, hier bevindt zich ook een wasmachine en een droger. Meteen hierachter is een buitenterras met zitmeubilair. In het overdekte terras is de ingang naar het appartement zelf. De woonkamer heeft aan twee zijden uitzicht over de haven van West Terschelling. In de woonkamer bevindt zich een eethoek en een zithoek, televisie en DVD speler. De keuken grenst aan de woonkamer. In de keuken is een volledig inventaris aanwezig, vaatwasser en magnetron.


Op dezelfde verdieping is de badkamer met douche en een apart toilet.


Vanuit de woonkamer gaat er een trap naar de tweede verdieping, hier bevinden zich twee slaapkamers met in totaal 4 eenpersoonsbedden.


Boven aan de trap is een ontbijtbarretje met prachtig uitzicht over de Waddenzee. Achter de ontbijtbar bevindt zich een open ruimte met 2 eenpersoonsbedden.


Specificaties:
Woonkamer:
zithoek, eethoek, televisie, radio, dvd-speler


Keuken: Vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker

Overdekt terras: wasmachine en droger

Slaapkamer: alle eenpersoonsbedden zijn voorzien van een kussen, dekbed en moltons

Badkamer: Douche en toilet

Extra: kindermeubilair aanwezig

Inbegrepen: eindschoonmaak, gas, water en elektra

Extra:
Linnen kunt u erbij huren:
Linnen pakket ( 1x1 persoonsbedlinnenset, badlaken en een handdoek) € 15,-

Let op: de Heide appartementen bevinden zich in het dorp West Terschelling appartement Zeezicht bevindt zich boven Grand Café Zeezicht