Boot naar Terschelling

Zin in een zon vakantie? Zin in zon, zee en strand? Zin in het echte vakantie gevoel? Kom met de boot naar Terschelling naar Haantjes Vakantiepark Terschelling! Met de boot naar Terschelling geeft u het echte vrijheid gevoel. Als u op de boot naar Terschelling zit dan vliegen er zeemeeuwen naast het dek en soms zwemmen er zelf zeehonden naast de boot naar Terschelling!

Het vakantie gevoel begint al zodra u de boot naar Terschelling op loopt. Op de boot naar Terschelling is namelijk genoeg te doen. Er hangen video schermen over de hele boot naar Terschelling. Er zit een keuken en bar op de boot naar Terschelling. En u kunt vanaf de boot naar Terschelling heerlijk genieten van het mooie uitzicht over de waddenzee. En vanaf de boot naar Terschelling kunt u het waddeneiland Terschelling goed zien liggen!

Eenmaal aangekomen met de boot naar Terschelling, staat bij de haven Haantjes Rijwielverhuur. Vanaf de boot naar Terschelling geeft u hier uw bagage af en stapt u op uw (bij Haantjes) gereserveerde fiets. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het vakantie gevoel dat u aan boord van de boot naar Terschelling kreeg nog even doorgaat. Alleen bij Haantjes Vakantiepark Terschelling.