Menu
0562-448883 Dagelijks van 9:00u tot 17:30u

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website is veel aandacht en zorg besteed. Ondanks de constante zorg en aandacht die Vakantiepark Haantjes aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. 

Vakantiepark Haantjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Vakantiepark Haantjes behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Vakantiepark Haantjes. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Vakantiepark Haantjes. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Lastminutes & aanbiedingen...

Op zoek naar aantrekkelijke lastminutes en aanbiedingen?

Meer informatie