Menu
0562-448883 Dagelijks van 9:00u tot 17:30u

Faciliteiten & extra info

Hieronder vindt u alle faciliteiten en bij te boeken extra's waarmee wij uw verblijf zo leuk en comfortabel mogelijk willen maken. 

Receptie

Receptie

Wilt u inchecken, heeft u vragen of wilt u leuke tips voor de omgeving? Onze receptionisten heten u van harte welkom en helpen u altijd graag verder.

Wifi

Wifi

Even uw mail checken, die ene leuke vakantiefoto delen of surfen op het internet... Op het hele park kunt u gebruik maken van wifi. Zo bent u ook tijdens uw vakantie altijd up-to-date.

Annuleringsfonds

Annuleringsfonds

Om u te vrijwaren tegen kosten van annulering, kunt u deelnemen aan ons annuleringsfonds. De kosten bedragen 4,5 % van de huursom met een minimum van 10 euro.

Wasserette

Wasserette

Tijdens de vakantie worden de kleren misschien net iets sneller vies. Dat geeft niets, want u kunt bij ons uw kleding gemakkelijk wassen.

Schoonmaak

Schoonmaak

U heeft zich geen zorgen te maken over de schoonmaak aan het eind van uw verblijf want dit is inclusief.

Kindermeubilair

Kindermeubilair

Heeft u tijdens uw verblijf een kinderstoel, kinderbed of bedrek nodig? In sommige vakantiehuizen zijn deze standaard aanwezig en voor sommige woningen kunt u deze huren.

Fietsverhuur & bagagevervoer

Fietsverhuur & bagagevervoer

Terschelling is een echt fietseiland en het beste per fiets te ontdekken. Heeft u de fiets niet meegenomen? Geen probleem! U kunt deze huren.

Parkeren

Parkeren

Auto’s worden voor in- en uitladen bij aankomst en vertrek op het terrein toegelaten. Voor de rest van uw verblijf is er een parkeerterrein waar u uw auto kunt parkeren.

Animatie

Animatie

Spelen, sporten, knutselen... Tijdens de zomervakantie van het noorden hebben wij een gezellig animatieprogramma voor de kinderen. 

Sport en spel

Sport en spel

Wat betreft sporten en spelen kunnen u en uw kinderen hun hart ophalen. Verspreid over het park vindt u verschillende speeltoestellen. In de zomervakantie van het noorden hebben wij een gezellig animatieprogramma.

Paardenweide

Paardenweide

Wist u dat wij een eigen paardenweide hebben? Hier staan onze paarden. Wilt u uw eigen paard meenemen? Dit kan na overleg met ons. 

Lastminutes & aanbiedingen...

Op zoek naar aantrekkelijke lastminutes en aanbiedingen?

Meer informatie