Menu
0562-448883 Dagelijks van 9:00u tot 17:30u

Faciliteiten & extra info

Hieronder vindt u alle faciliteiten en bij te boeken extra's waarmee wij uw verblijf zo leuk en comfortabel mogelijk willen maken. 

Receptie

Receptie

Wilt u inchecken, heeft u vragen of wilt u leuke tips over de omgeving? Onze receptionisten heten u van harte welkom en helpen u altijd graag verder. 

Wifi

Wifi

Even uw mail checken, die ene leuke vakantiefoto delen of surfen op het internet, op het hele park kunt u gebruik maken van wifi. Zo bent u ook tijdens uw vakantie altijd up-to-date.

Annuleringsfonds

Annuleringsfonds

Om u te vrijwaren tegen kosten van annulering, kunt u deelnemen aan ons annuleringsfonds. De kosten bedragen 5 % van de huursom met een minimum van 10 euro.

Wasserette

Wasserette

 In het toiletgebouw achter onze receptie vindt u een wasmachine en droger die u tijdens openingstijden van de receptie kunt gebruiken (tijdens wisseldagen op aanvraag). Voor de wasmachine en droger heeft u muntjes nodig, deze kunt u kopen bij de receptie.

Schoonmaak

Schoonmaak

U heeft zich geen zorgen te maken over de schoonmaak aan het eind van uw verblijf, deze is namelijk geïncludeerd in de verhuurprijs. 

Kindermeubilair

Kindermeubilair

Heeft u tijdens uw verblijf een kinderstoel, kinderbed of bedrek nodig?  Reserveer dit voor aankomst dan zorgen wij dat dit voor u klaar staat in de accommodatie.

Fietsverhuur & bagagevervoer

Fietsverhuur & bagagevervoer

Terschelling is een echt fietseiland en het beste per fiets te ontdekken. Heeft u de fiets niet meegenomen? Geen probleem! U kunt deze ook bij ons huren.

Parkeren

Parkeren

Auto’s worden voor in- en uitladen bij aankomst en vertrek op het terrein toegelaten. Voor de rest van uw verblijf is er een parkeerterrein waar u uw auto kunt parkeren.

Animatie

Animatie

Op dit moment is nog niet bekend of er in zomer 2021 animatie op ons park zal zijn. Dit hangt af van de ontwikkelingen en maatregelen omtrent Corona.

Sport en spel

Sport en spel

Wat betreft sporten en spelen kunnen u en uw kinderen hun hart ophalen. Verspreid over het park vindt u verschillende speeltoestellen. 

Paardenweide

Paardenweide

Wist u dat wij een eigen paardenweide hebben? Hier staan onze paarden. Wilt u uw eigen paard meenemen? Dit kan na overleg met ons. 

Lastminutes & aanbiedingen...

Op zoek naar aantrekkelijke lastminutes en aanbiedingen?

Meer informatie