Menu
0562-448883 Dagelijks van 9:00u tot 17:30u

Faciliteiten & extra info

Hieronder vindt u alle faciliteiten en bij te boeken extra's waarmee wij uw verblijf zo leuk en comfortabel mogelijk willen maken. 

Receptie

Receptie

Wilt u inchecken, heeft u vragen of wilt u leuke tips over de omgeving? Onze receptionisten heten u van harte welkom en helpen u altijd graag verder. 

Wifi

Wifi

Even uw mail checken, die ene leuke vakantiefoto delen of surfen op het internet, op het hele park kunt u gebruik maken van wifi. Zo bent u ook tijdens uw vakantie altijd up-to-date.

Wassen tijdens uw verblijf?

Wassen tijdens uw verblijf?

 In het toiletgebouw achter onze receptie staat 1 wasmachine en droger die u tijdens openingstijden van de receptie kunt gebruiken. Op maandag en vrijdag is het niet mogelijk om te wassen. Voor de wasmachine en droger heeft u muntjes nodig, deze kunt u kopen bij de receptie.

Schoonmaak

Schoonmaak

U heeft zich geen zorgen te maken over de schoonmaak aan het eind van uw verblijf, deze is namelijk geïncludeerd in de verhuurprijs. 

Kindermeubilair

Kindermeubilair

Heeft u tijdens uw verblijf een kinderstoel, kinderbed of bedrek nodig?  Reserveer dit voor aankomst dan zorgen wij dat dit voor u klaar staat in de accommodatie.

Fietsverhuur & bagagevervoer

Fietsverhuur & bagagevervoer

Terschelling is een echt fietseiland en het beste per fiets te ontdekken. Heeft u de fiets niet meegenomen? Geen probleem! U kunt deze ook bij ons huren.

Parkeren

Parkeren

Auto’s worden voor in- en uitladen bij aankomst en vertrek op het terrein toegelaten. Voor de rest van uw verblijf is er een parkeerterrein waar u uw auto kunt parkeren.

Sport en spel

Sport en spel

Wat betreft sporten en spelen kunnen u en uw kinderen hun hart ophalen. Verspreid over het park vindt u verschillende speeltoestellen. 

Lastminutes & aanbiedingen...

Op zoek naar aantrekkelijke lastminutes en aanbiedingen?

Meer informatie