Menu
0562-448883 Dagelijks van 9:00u tot 17:30u

Formerum Terschelling

Midden op het waddeneiland Terschelling ligt Haantjes Vakantiepark Terschelling. Haantjes Vakantiepark Terschelling ligt in het authentieke dorp Formerum Terschelling. 

Formerum Terschelling heeft een open uitstraling, mede door de wijd verspreide boerderijen. Enkele van deze boerderijen behoren tot de oudste boerderijen van Terschelling. Er is veel geschiedenis is Formerum Terschelling. Als in de middeleeuwen was Formerum Terschelling een belangrijk dorp op Terschelling. Het was toen het grootste dorp op Terschelling en stond beter bekend als Viveporten, Vijfpoort. Ook nu nog staat er in Formerum Terschelling een kroeg met de naam Vijfpoort. Formerum Terschelling is tevens de geboorteplaats van misschien wel de bekendste Terschellinger, Willem Barentsz.

Haantjes Vakantiepark Terschelling en Haantjes Rijwielverhuur Terschelling zijn goed vertegenwoordigt in Formerum Terschelling. Haantjes Vakantiepark ligt tegen de rand van het Formerumer bos. Hier heeft Haantjes Rijwielverhuur ook een lokatie. Tevens heeft Haantjes Rijwielverhuur een lokatie aan de Hoofdweg in Formerum Terschelling. Deze lokatie ligt dicht bij camping Appelhof Formerum Terschelling.

Als u Terschelling wilt ontdekken dan in Formerum Terschelling het perfecte dorpje om vanuit te vertrekken, aangezien het in het midden van Terschelling ligt. Haantjes Vakantiepark Formerum Terschelling biedt met mooie en ruime accommodaties en een ruime keuze aan fietsen, welke klaar staan voor verhuur, u het ideale startpunt van uw vakantie op Terschelling. Dus tot snel in Formerum Terschelling!

Lastminutes & aanbiedingen...

Op zoek naar aantrekkelijke lastminutes en aanbiedingen?

Meer informatie