Menu
0562-448883 Dagelijks van 9:00u tot 17:30u

Midsland Terschelling

Er is veel te vertellen over Midsland Terschelling. Midsland Terschelling ligt op zo’n 2,5 kilometer van Haantjes Vakantiepark Terschelling. 

Midsland Terschelling is, zoals de naam al doet vermoeden, een dorp dat midden op Terschelling ligt. Het is het op een na grootste dorp van Terschelling. Midsland Terschelling heeft een grootte winkelstraat met mooie Terschellinger winkels en veel gezellige kroegen.

Het Terschellingse dorp Midsland Terschelling heeft een tankstation, een supermarkt, fotowinkel, drogisterij en nog veel meer. Ook de kerk met de begraafplaats zijn kenmerkend voor Midsland Terschelling. Vanuit de dorpskern van Midsland Terschelling loopt een lange weg naar Midsland Aan Zee Terschelling. Verder kunt u mooi fietsen in de omgeving van Midsland Terschelling omdat het omringt is door weilanden en oude slenken die ontstaan zijn toen Terschelling nog geen dijken had. Kortom, Midsland Terschelling is een dorp met veel cultuur.

U kunt op de fiets vanuit Haantjes Vakantiepark Terschelling Midsland Terschelling gemakkelijk bereiken. Het is nog geen 5 minuten fietsen!

Lastminutes & aanbiedingen...

Op zoek naar aantrekkelijke lastminutes en aanbiedingen?

Meer informatie