Menu
0562-448883 Dagelijks van 9:00u tot 17:30u

Oerol Terschelling

Wilt u ook een keer Oerol meemaken op Terschelling boek dan nu uw accommodatie bij Haantjes Vakantiepark Terschelling. Haantjes Vakantiepark Terschelling licht centraal op Terschelling, dit is ideaal voor Oerol. Naar de Westerkeyn, wat tijdens Oerol een plek is waar veel mensen samen komen en voorstellingen plaatsvinden is op een korte afstand fietsen vanaf Haantjes Vakantiepark Terschelling. Ook worden er Oerol voorstellingen gegeven in het formerumerbos wat naast Haantjes Vakantiepark Terschelling ligt. U kunt dus Oerol voorstellingen in de buurt bewonderen.

Wilt u een fiets huren tijdens Oerol, dan kunt u deze reserveren bij Rijwielverhuur Haantjes. Wij zorgen dat dan uw fiets bij de boot, vakantieadres of op één van onze filialen klaar staat. Wij brengen dan uw bagage tijdens Oerol gratis naar uw vakatieverblijf. Zo kunt u gelijk vanaf de boot de fiets pakken en al genieten van alles dat Oerol op Terschelling te bieden heeft. Daarna kunt u op uw fiets naar uw accommodatie op Haantjes Vakantiepark Terschelling fietsen, voor een rustige en welverdiende nacht. Wilt u met uw kinderen Oerol meemaken op Terschelling dan is Haantjes Vakantiepark Terschelling de ideale plek. Haantjes Vakantiepark Terschelling is kindvriendelijk en heeft verschillende huisjes die u de comfort bieden om met uw gezin te verblijven.

Oerol is één van de grootste evenementen van Nederland. Oerol is een open podium voor muzikaal en kunst talent. Terschelling bied een mooi en divers decor voor Oerol performers. Maar ook voor de Oerol gangers is het een mooie combinatie van cultuur en natuur. U hoeft zich niet te vervelen tijdens het pendelen tussen voorstellingen van Oerol dit bied u de kans om van de schoonheid van Terschelling te genieten en tot rust te komen. Tijdens Oerol zijn er rond de 20.000 mensen aanwezig dus dit is een druk en gezellig festival. Tijdens Oerol zijn er ook genoeg eet- en uitgaansgelegenheden waar u een hapje en drankje kan nuttigen. Oerol is een festival van 10 dagen waar genoeg te zien en te beleven is. Om gemakkelijk naar verschillende Oerol locaties te gaan en niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer kunt u een fiets huren bij Haantjes Rijwielverhuur. Haantjes Rijwielverhuur heeft een ruim assortiment aan fietsen.

Lastminutes & aanbiedingen...

Op zoek naar aantrekkelijke lastminutes en aanbiedingen?

Meer informatie