Menu
0562-448883 Dagelijks van 9:00u tot 17:30u

Paardrijden op het strand

Wilt u ook een keer paardrijden op het strand. Terschelling is de plek waar u dan heen moet, Terschelling heeft één van de grootste stranden van Europa. Genoeg ruimte om paard te rijden op het strand. 

Haantjes Vakantiepark Terschelling ligt vlakbij het Noordzeestrand en bied de juiste locatie om te paardrijden. Bij de receptie van Haantjes Vakantiepark Terschelling kunt u terecht voor informatie over rijpaarden verhuur. Ook kunt u paardrijden op het strand met een huifkar. Haantjes Vakantiepark Terschelling ligt in het plaatsje Formerum en bied meerdere uitvalswegen om een paard te huren, dit kan al een dorpje verderop.

Ook bied Haantjes Vakantiepark Terschelling de optie om uw eigen paard of pony mee te nemen. Haantjes Vakantiepark Terschelling heeft naast een ruime keuze uit accommodaties ook een groot stuk land waar u uw paard of pony kunt neer zetten, zodat u altijd in de buurt bent van uw paard of pony. Wilt u paardrijden op het strand dan is dit makkelijk te bereiken vanaf ons park. U komt dan eerst door het bos en duin zodat u daarna heerlijk kun paardrijden op het strand. Als u uw eigen paard of pony meeneemt heeft kunt u alleen lekker Tereschelling verkennen en lekker uit waaien tijdens het paardrijden op het strand.

Wilt u liever een begeleider erbij hebben of met een groep paardrijden op het strand, dan zijn er genoeg mogelijkheden hiervoor. Terschelling biedt een ruime keuze voor de paardrij liefhebbers. Er zijn meerdere soorten tochten te boeken bij de receptie van Haantjes vakantiepark Terschelling. Of u nou een beginnende of gevorderde paardrijder bent dat maakt niets uit, ook niet voor paardrijden op het strand. Als u wilt paardrijden op het strand van Terschelling is er ook een mogelijkheid op et zwemmen met uw paard.

Lastminutes & aanbiedingen...

Op zoek naar aantrekkelijke lastminutes en aanbiedingen?

Meer informatie